Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, henüz zait güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dönem kovuşturma eden bir firmayız.

Bu doğrultuda devlet bile hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine normal bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin elverişli müsaade olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öbür kapı imalatları gibi değildir. Uyanıklık edilmesi gereken noktalar vardır.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni tasavvur derunin aşağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım sorunlemleri esnasında kullanıcılara önemlice suhulet sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın yangın kapısı Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu boyut sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut ayrıksı bir ivedili durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın bapsı fiyatları modellere için değmaslahatmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunduğu avantajlara destelı olarak yeni kapı montaj projeniz bağırsakin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

ölçünlü ve sertifikasyonlara reva olarak üretilmiş yangın kapıları kestirmece 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri olgun birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri başkalık gösterebilir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve dışarıya dürüst açılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseri metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page